Företag till salu

Nedan hittar du företag till salu. OBS! Alla bolag som säljs annonseras inte så om du är intresserad av att köpa en verksamhet så tveka inte att kontakta oss!

Dala Mast & Mobil Installationer

Välskött och lönsamt bolag inom installationer av master, torn och mobila telecomlösningar. Verksamheten bedrivs inom hela landet och slutkunder är de stora telecomoperatörerna.

Mora Life Åmåsängsgården

Med ett fantastiskt fint läge intill Siljan men ändå nära centrala Mora är denna camping och stugby ett mycket populärt resmål.

Nu söker Mora Hemslöjdsbutik en ny eldsjäl för att driva butiken framåt!

Själva butiken har drivits sedan 1905 och med nuvarande ägare i 30 år. Mora Hemslöjdsbutik AB bedriver försäljning av slöjd och hantverk såsom moradräkter, broderier, vävnader, keramik och böcker, samt trä- och fårskinnsprodukter genom butik.

Dala Ledstång & Snickeri AB

Mycket välskött och lönsamt företag med hela Sverige som marknad är nu till salu! Bolaget säljer, tillverkar och monterar ledstänger, men även andra träprodukter. Verksamheten bedrivs från egenägda, ändamålsenliga lokaler i Rättvik i Dalarna. Möjlighet till ytterligare expansion i lokalerna finns.

Intresserad av en egen handelsträdgård?

Massarbäcks Handelsträdgård i Rättvik

Lönsamt och välskött industriföretag inom metallbearbetning

Företaget är specialiserad på legotillverkning och bearbetar primärt tunnplåt men även andra metaller. Kundrelationerna är generellt långa och väletablerade.
pausad

Lönsamt tjänstebolag inom Byggsektorn

Bolaget erbjuder olika konsulttjänster och mätningar inom byggsektorn. Det finns väletablerade relationer med kunder som ger återkommande affärer. Ett extra plus är att de olika verksamhetsgrenarna varierar i storlek mellan såväl säsong som konjunktur.

Gjorda försäljningar

Mattsons bygg & Järn

Nu är Mattsons bygg & Järn i Mora officiellt en del av Bygma! Vi tackar säljarna för förtroendet, stort grattis till affären!

Fasad och dörrlösningar, företag till salu

Dala Metallpartier AB

Grattis säger vi till Dala Metallpartier AB som fått nya delägare i Veli-Matti Heikkinen och Marcus Weilund, som också tillträtt som ny VD för bolaget. Jobs Lars Tillgren, Pär Belin och Per Bäckman har därmed fått nya samarbetspartners och ny kompetens till företaget!

Jonsson RPM AB sålt av Strago Företagsförmedling

Jonsson RMP AB

Vi gratulerar säljarna Peter och Mats Jonsson samt köparen Oxdjupets Rickard Henze och Gustaf Eriksson till affären!

Bäsna Trädgård till salu

Bäsna trädgård

Grattis till nya och gamla ägare av Bäsna Trädgård!

Försälning och tillverkning av träprodukter. Sålt företag av Strago

Försäljning och tillverkning av träprodukter

Sagt om Strago

Tack Thomas. Att sälja mitt företag är troligen den största och viktigaste affären jag gjort. Ditt stöd, din bredd av kunskap, kompetens och engagemang var ovärderligt för mig i den processen och min tacksamhet är stor. Den processen består i många delar, den är emotionell, det är ekonomi, det är juridiskt komplext och du har goda kunskaper i alla dom delarna och kunde fylla luckorna, besvara och förklara så att jag förstod. 

Du gav mig en trygghet och en lugn känsla att allt är under kontroll i den här processen och jag känner nu att inget hade kunnat varit bättre eller annorlunda när det är klart. Om jag skulle rekommendera dig till andra som är på gång att sälja sitt företag så skulle jag sälja alla dagar i veckan! /Mathias