Företag till salu

Nedan hittar du företag till salu. OBS! Alla bolag som säljs annonseras inte så om du är intresserad av att köpa en verksamhet så tveka inte att kontakta oss!

Lönsam & expansiv träindustri

Mycket lönsamt och välskött företag som tillverkar, säljer och monterar träprodukter. Kunderna finns i hela Sverige. Verksamheten bedrivs från egenägda, ändamålsenliga lokaler i tätort i Dalarna. Möjlighet till ytterligare expansion i lokalerna finns.

Lönsamt tjänstebolag inom Byggsektorn

Bolaget erbjuder olika konsulttjänster och mätningar inom byggsektorn. Det finns väletablerade relationer med kunder som ger återkommande affärer. Ett extra plus är att de olika verksamhetsgrenarna varierar i storlek mellan såväl säsong som konjunktur.

Försäljning och tillverkning av träprodukter

Företaget säljer och tillverkar specialanpassade lösningar till kunder i hela Sverige och har en lång historia med väl upparbetade kund- och leverantörsrelationer. Verksamheten bedrivs från egenägda, ändamålsenliga lokaler nära tätort i Dalarna. Utrymme för expansion på den egna fastigheten finns.
pausad

Tillverkning och försäljning inom fasad- och dörrlösningar

Vi förmedlar nu ett företag som levererar kundanpassade fasad- och dörrlösningar till marknaden i huvudsakligen Mellansverige. Företaget säljer och tillverkar produkterna och i vissa fall står man även för montage. Verksamheten har drivits sedan 80-talet och har mångåriga samarbeten med såväl kunder som leverantörer.
Pausad

Vi förmedlar nu en väletablerad och växande industri med legotillverkning och egna produkter

Verksamheten bedrivs i närheten av Falun-Borlänge regionen och har mycket långa kundrelationer med välkända och finansiellt stabila organisationer. Bolagets största kund expanderar nu kraftigt vilket gör att bolaget kliver in i en intressant tillväxtfas med flerårigt perspektiv.
Pausad

Intresserad av en egen handelsträdgård?

Massarbäcks Handelsträdgård i Rättvik

Sagt om Strago

Tack Thomas. Att sälja mitt företag är troligen den största och viktigaste affären jag gjort. Ditt stöd, din bredd av kunskap, kompetens och engagemang var ovärderligt för mig i den processen och min tacksamhet är stor. Den processen består i många delar, den är emotionell, det är ekonomi, det är juridiskt komplext och du har goda kunskaper i alla dom delarna och kunde fylla luckorna, besvara och förklara så att jag förstod. 

Du gav mig en trygghet och en lugn känsla att allt är under kontroll i den här processen och jag känner nu att inget hade kunnat varit bättre eller annorlunda när det är klart. Om jag skulle rekommendera dig till andra som är på gång att sälja sitt företag så skulle jag sälja alla dagar i veckan! /Mathias