Företag till salu

Nedan hittar du företag till salu. OBS! Alla bolag som säljs annonseras inte så om du är intresserad av att köpa en verksamhet så tveka inte att kontakta oss!

Dala Ledstång & Snickeri AB

Mycket välskött och lönsamt företag med hela Sverige som marknad är nu till salu! Bolaget säljer, tillverkar och monterar ledstänger, men även andra träprodukter. Verksamheten bedrivs från egenägda, ändamålsenliga lokaler i Rättvik i Dalarna. Möjlighet till ytterligare expansion i lokalerna finns.

Bäsna Trädgård inklusive bostad söker ny ägare!

I Gagnefs kommun, strax utanför Borlänge, ligger byn Bäsna med denna mycket fina och omtyckta handelsträdgård. Verksamheten har genom åren utvecklats och innefattar även café, butiksförsäljning samt trädgårds- och städtjänster.

Nu finns möjligheten att förvärva en turistanläggning i fantastiskt, naturskönt läge vid Siljans strand!

Anläggning erbjuder olika former av boende samt mat. Säljarna har förberett för en omfattande expansion vilket en ny ägare får stor förtjänst av.

Nu söker Mora Hemslöjdsbutik en ny eldsjäl för att driva butiken framåt!

Själva butiken har drivits sedan 1905 och med nuvarande ägare i 30 år. Mora Hemslöjdsbutik AB bedriver försäljning av slöjd och hantverk såsom moradräkter, broderier, vävnader, keramik och böcker, samt trä- och fårskinnsprodukter genom butik.

Lönsamt tjänstebolag inom Byggsektorn

Bolaget erbjuder olika konsulttjänster och mätningar inom byggsektorn. Det finns väletablerade relationer med kunder som ger återkommande affärer. Ett extra plus är att de olika verksamhetsgrenarna varierar i storlek mellan såväl säsong som konjunktur.

Intresserad av en egen handelsträdgård?

Massarbäcks Handelsträdgård i Rättvik

Gjorda försäljningar

Fasad och dörrlösningar, företag till salu

Tillverkning och försäljning inom fasad- och dörrlösningar

Jonsson RPM AB sålt av Strago Företagsförmedling

Jonsson RMP AB

Vi gratulerar säljarna Peter och Mats Jonsson samt köparen Oxdjupets Rickard Henze och Gustaf Eriksson till affären!

Försälning och tillverkning av träprodukter. Sålt företag av Strago

Försäljning och tillverkning av träprodukter

Sagt om Strago

Tack Thomas. Att sälja mitt företag är troligen den största och viktigaste affären jag gjort. Ditt stöd, din bredd av kunskap, kompetens och engagemang var ovärderligt för mig i den processen och min tacksamhet är stor. Den processen består i många delar, den är emotionell, det är ekonomi, det är juridiskt komplext och du har goda kunskaper i alla dom delarna och kunde fylla luckorna, besvara och förklara så att jag förstod. 

Du gav mig en trygghet och en lugn känsla att allt är under kontroll i den här processen och jag känner nu att inget hade kunnat varit bättre eller annorlunda när det är klart. Om jag skulle rekommendera dig till andra som är på gång att sälja sitt företag så skulle jag sälja alla dagar i veckan! /Mathias