Försäljning, värdering och rådgivning av företag

Som företagsmäklare vill vi att processen hos oss ska kännas både trygg och professionell. Därför skräddarsyr vi våra tjänster efter era önskemål – där konfidentiell hantering är en självklarhet. Kontakta oss om du behöver råd, hjälp med försäljning eller värdering av ditt företag.

Funderar du på att sälja ditt företag?

Som företagsmäklare har vi stor erfarenhet och hjälper dig gärna genom hela processen. Det är viktigt att planera försäljningen så att den kan ske på ett fördelaktigt sätt för alla inblandade parter.

Att sälja sitt företag är oftast ett mycket stort beslut som påverkar dig både finansiellt och emotionellt. Låt oss hjälpa dig ta nästa steg!

Är du intresserad av att köpa ett företag?

Vi hjälper dig att hitta ett företag som passar dig och ser till att rätt avtal skrivs vid köpet. Som köpare är det viktigt att du får hjälp av någon som vet hur företag värderas samt kan se företagets historik och struktur.

En rekommendation är att du ofta besöker vår webbplats för att se vilka företag som är till salu. Självklart kan du även kontakta oss för personlig service och förmedla dina önskemål och behov för våra företagsmäklare.

Som företagsmäklare värderar vi företag inför både sälj- och köptillfället

Det finns många tillfällen då du kan behöva hjälp med att få en professionell och opartisk värdering av ditt eller någon annans företag. Kreditbolaget kanske behöver en värdering för bankfinansiering? Kanske går du i tankar på att investera i ett företag?

Det finns många aspekter att ta hänsyn till vid en värdering. Kontakta oss för en företagsvärdering anpassad efter ditt syfte. Vi har lång erfarenhet inom området och kan hjälpa dig beräkna värdet samt förstå innebörden av värderingen.

Rådgivning vid företagsöverlåtelsen

Generationsskifte inom företaget är ett vanligt område då det finns behov av hjälp från en oberoende och erfaren mäklare/rådgivare. Kanske har köpare och säljare redan hittat varandra? Då är vi rätt företag för er. Vi hjälper er att göra en smidig övergång med korrekta avtal så att både säljare och köpare kan känna sig trygga genom hela processen.