Företagsmäklare

Om du vill sälja ett företag lite snabbare och säkrare så finns det god anledning till att kontakta oss. STRAGO företagsmäklare hjälper säljare och köpare i Dalarna och hela Gästrikland att hitta varandra. Vår tjänst spar tid och leder dig till rätt bolag, pris och slutkontrakt. Med lång erfarenhet och hög kompetens kan vi hjälpa dig som vill sälja företag såväl som dig som vill köpa ab.

Företagsmäklare – Dra nytta av kontakter och erfarenhet

Företagsmäklare

Vad kan en företagsmäklare hjälpa dig med?

Du kanske hittade oss för att du letar efter företagsmäklare i Dalarna och Gästrikland, men har du tänkt på hur mycket en mäklare av företag kan hjälpa dig med? När du vänder dig till STRAGO ska du dra nytta av vår kompetens och erfarenhet för att få en bättre företagsaffär.

Som företagsmäklare hjälper vi dig med:

Snabbare kontakter som leder någonstans

Då vid redan har kontakt med personer som vill köpa, alternativt sälja, företag i Dalarna och Gästrikland så är det mycket lättare för oss att se till att ni hittar varandra. Du kan beskriva vad som är viktigt för dig och så kan vi sätta dig i kontakt med rätt personer.

Att vi finns här med kontakterna som du behöver är givetvis något som spar tid. Du behöver inte själv ödsla tid på samtal och kontakter som inte leder någonstans. Som företagsmäklare har vi redan gjort den underliggande research som krävs för att säkra att det rör sig om företag som verkligen ska säljas och köpare som verkligen vill köpa.

Säker försäljning som är korrekt
Vi erbjuder en komplett process och jobbar med skattejurist såväl som revisor för att säkra att vår företagsförmedling fungerar på ett korrekt sätt. När du inleder ett företagsköp eller säljer företag med oss kan du lita på att detta går rätt till. Vi missar ingenting och tar det hela steg för steg på ett sätt som gör att du kan känna dig trygg med ditt beslut. Oavsett om du lämnar din verksamhet eller om du tar över så kan du lita på att det blir en säker affär som är tydlig och laglig.
Korrekt och opartisk värdering

En viktig del av köp såväl som sälj av företag är värderingen. Vår roll som företagsmäklare inkluderar opartisk värdering som drar ner på behovet av att diskutera och omvärdera. När vi från start kan se på de verkliga fördelarna och nackdelarna så går det att sälja företag på ett effektivt sätt.

Du som vill köpa företag behöver också en korrekt värdering. Inte bara för att du vill undvika ett överpris. Många gånger så kan en professionell företagsvärdering lyfta fram punkter som kanske inte varit så uppenbara. Det bidrar till en bättre företagsaffär både för den som säljer och den som köper.

Om du vill investera i ett bolag kan du också kontakta STRAGO företagsmäklare. Vi hjälper gärna till med en opartisk värdering som kan ligga till grund för ett företagslån eller helt enkelt hjälpa dig med att fatta rätt beslut.

Rådgivning genom hela processen

Vi är också här för att ge tips och råd inför, under och efter företagsköpet. Det går bra att vända sig till oss med tankar om att köpa eller sälja företag. Tillsammans kan vi se på möjligheter och de frågetecken som finns.

Vår rådgivning är något som gör att vi kan jobba mycket mer effektivt som företagsmäklare i Dalarna och Gästrikland eftersom vi hjälper våra kunder med att fatta välgrundade beslut. Det här är ytterligare något som har med trygghet och säkerhet att göra så hör av dig idag för ett första samtal oavsett om du har bestämt dig för att sälja ab eller inte!

Sälj ditt företag till rätt pris

Hur mycket kan du få för ditt företag? Det här är en fråga vi ofta får och den är mycket viktig. Ett företags värde beror på många faktorer. Vi måste både se på historia och nuläge. Dessutom är det viktigt att beakta hur utvecklingsmöjligheter ser ut.

För att ett företags värde och utvecklingsmöjligheter ska uppskattas så är det förstås väldigt viktigt att hitta rätt köpare. Här kommer vi in i bilden som erfaren företagsmäklare med god förståelse för vad köpare letar efter.

När vi värderar ditt företag så har vi möjliga köpare i åtanke. Vi kan också jobba på ett effektivt sätt med att sätta dig samman med personer som förstår värdet och som har ett genuint intresse av att köpa verksamheten och driva den vidare på ett lyckat sätt.

Rätt pris är minst lika viktigt som rätt köpare. Det här är något som vi verkligen har förstått under alla dessa år som företagsmäklare i Dalarna och Gästrikland!

Säker försäljning som är korrekt

Rätt köpare är en person som är seriös och som är villig att lägga lika mycket hjärta och själ i verksamheten som du har gjort. Att sälja företag är en emotionell process som hjälps av att känna att bolaget tas över av rätt person eller personer.

Som företagsmäklare så är vi på STRAGO noga med att matcha köpare och säljare på rätt sätt. Det minskar risken för onödiga möten som inte leder någonstans. När du som köpare får relevanta förslag så är det ju också något som gör att du kan få ut så mycket mer av företaget som du köper.

Vi lägger alla korten på bordet och ser till att medlingen er emellan sker på ett effektivt och bra sätt. Det är det som leder till företagsaffärer som lämnar både köpare och säljare med en god känsla.

Kontakta oss på STRAGO idag om du behöver en företagsmäklare i Dalarna och Gästrikland som kan sätta dig i kontakt med rätt personer och bolag!