Företagsförmedlare​

Om du vill sälja eller köpa företag i Dalarna och Gästrikland så bör du vända dig till STRAGO. Vi är din företagsförmedlare med lång erfarenhet av att göra ägarskiften enkla. Detta oavsett om du vill köpa eller sälja företag. Det går bra att kontakta oss för rådgivning. Vår företagsförmedling inkluderar allt, från tips och råd till avslutad företagsaffär.

Företagsförmedlare – Köp eller sälj ditt företag med STRAGO

Företagsförmedlare

Börja med rådgivning för att köpa eller sälja företag

Om du mest funderar på att sälja företag eller att köpa är det klokt att börja med rådgivning från en erfaren företagsförmedlare som förstår dina tankar och frågeställningar. Dels är det klokt att förbereda ett köp på rätt sätt för att maximera de möjligheter som detta innebär. Då du kanske aldrig tidigare har sålt ett företag så är det viktigt att du förstår hur detta fungerar.

Försäljning, värdering och rådgivning av företag

Inga frågor är för små eller stora för oss. Det spelar ingen roll om du redan har bestämt dig för att sälja bolaget eller om du behöver hjälp med att fatta rätt beslut.

Som företagsförmedlare i Dalarna och Gästrikland så kan vi även hjälpa dig med förslag på företag som du kan köpa. Det här är en trygg tjänst som leder dig till verksamheter som faktiskt kan vara rimliga för dig och dina mål som entreprenör.

Vad är ditt företag värt? Sälj företag till rätt pris!

För dig som vill sälja företag är en mycket stor del av försäljningsprocessen själva värderingen av bolaget. Det här är något som bör förberedas med rätt åtgärder så att företagets verkliga värde blir uppenbart.

I vårt arbete företagsförmedlare är vi väl insatta i vad som kommer att påverka pris för ditt företag såväl som vad som kan göra försäljningen smidigare med nöjda säljare och köpare. Vi kan ge dig praktiska råd för hur du snabbt kan se till att din verksamhet visar sig från sin bästa sida så att potentiella köpare inte missar möjligheterna som din verksamhet erbjuder.

En annan viktig aspekt är den rent emotionella. Ditt företag är ju en verksamhet som du kanske har byggt upp med egna händer. Det kan vara svårt att sätta ett pris på den och att släppa taget även om du rent praktiskt har bestämt dig för att det är det som måste göras.

Ett stort beslut blir lättare om du har STRAGO vid din sida. Vi är ju en van företagsförmedlare som kan hjälpa dig med planering, försäljning och allt annat är det du behöver för att lyckas med företagsförsäljningen!

Köp företag på ett tryggt och genomtänkt sätt

STRAGO är också rätt adress för dig som är intresserad av att köpa ett företag. Vi förmedlar gedigna kontakter där du kan vara säker på att företaget som erbjuds till försäljning faktiskt är aktuellt. Vår kunskap om hur företag värderas och hur avtal för köp av bolag ska skrivas är en stor hjälp för dig som företagsköpare. Du kan lita på att vi hjälper dig med all information som du behöver för att fatta rätt beslut.

Du får information om:

Vårt mål är att du och säljare ska bli nöjda och att du ska hitta rätt företag för dina mål som entreprenör. Du kan kontakta oss och berätta mer om vad du söker så förmedlar vi företag till dig som kan vara relevanta och intressanta.

Hjälp med att värdera företag

Oavsett om du ska köpa företag eller vill sälja ditt företag så är det väldigt viktigt med en professionell värdering som inte är partisk. Som företagsförmedlare tar vi aldrig någons sida. Vi ser opartiskt på de uppgifter som finns och ger råd som gagnar dig som säljer såväl som dig som köper.

Det finns även andra situationer då vi kan hjälpa till med värdering. Du kanske har ett krav från det kreditbolag som du ska ta lån från om att visa en opartisk värdering av verksamheten. Om du själv vill investera i ett företag med egna resurser kan det också vara en hjälp med den här typen av företagsvärdering.

Det går bra att kontakta oss för opartisk värdering av företag även om du inte i första hand är intresserad av att sälja utan snarare vill göra en investering. Vi hjälper dig både med att beräkna värdet samt med att förstå vad vår värdering innebär.

STRAGO är din företagsförmedlare med lång erfarenhet

En god anledning till att vi kan vara så säkra på vår förmåga som företagsförmedlare är att STRAGO har över 10 års erfarenhet av att hjälpa till med ägarskiften. Det här är erfarenhet som vi lutar oss mot då vi hjälper nya kunder som vill köpa, sälja eller investera i företag.

Vi klarar av:

Listan kan fyllas på med mycket, mycket mer. Det är få situationer vi inte har varit med om efter så många år i branschen. Vi jobbar tätt med revisor, skattejurist och andra professionella inom sina nischer för att säkra att allting görs på rätt sätt och enligt lagen.

Dessutom har vi fingret på pulsen och vi följer med i utvecklingen för att kunna fungera som en riktigt bra företagsförmedlare för köpare och säljare. Hör gärna av dig till oss med frågor eller för att beställa värdering av ditt företag. Vi står redo att hjälpa till!